Ano, jsme partneři duše

Kráčejíc životem a hledajíc vyšší principy bytí, mám kolikrát pocit, že se stále točím v bludném kruhu, ze kterého není cesta ven.

V minulém týdnu jsem měla možnost i se svým mužem opět prožít seminář partneři duše http://www.partneri-duse.cz/ level č. 1, tentokráte jako asistenti.

Sami tuhle cestou kráčíme již 3,5 roku a čeká nás závěrečný 7. level. Musím říct, že ta cesta není jednoduchá, ale je krásná, je na ní spousta léčení a čištění zažitých vzorců a zranění. Ale stojí za to.

strom srdce

S odstupem těch 3 let jsem mohla vidět, že všechno to, co jsme pročistili v našem vztahu mi přineslo tolik pochopení, lásky a vcítění se do ostatních vztahů, jako by všichni ostatní byli součástí nás. Pod vedením úžasných lektorů Suta BodhisatvaaMa Prem Tanmaya byl seminář veden s láskou a lehkostí a hravostí a já jim oběma děkuji, za tu úžasnou práci, kterou odvedli. Odjížděla jsem plna dojetí, protože se mě dotkla hluboká láska a vděčnost 🙂

Stáňa Ketmanová
Miluji otvírat lidem srdce a povzbuzovat je v tom, aby našli své pravé JÁ. Na své cestě, za svým JÁ, jsem se svým partnerem, objevila kouzlo vědomého doteku, sílu lásky a sexuální energie. Spolu jsme procítili, že když se propojí sexualita se spiritualitou, zázraky se mohou začít dít. Narostou nám křídla a tělo se začne uzdravovat. Můj příběh si přečtěte zde: Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře